Пошук

Найкращі вітання - з нагоди головних свят нашої держави!

Дата: 23.08.2019 08:25
Кількість переглядів: 991

Фото без опису

Шановні мешканці Підгайцівської ОТГ!

Від імені депутатського корпусу сільської ради та від себе особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та 28-ої річниці Незалежності України.

28 років гордо  майорить над вільною і незалежною Україною синьо-жовтий прапор. В усі віки  і в усіх народів національний стяг був однією з найбільш шанованих святинь. Під прапором воїни  вирушали в похід, із ним виступали на захист своєї батьківщини. Під синьо-жовтим полотнищем розпочалася  Революція Гідності. І сьогодні наші солдати на Сході країни з українським прапором боронять її територіальну цілісність, за нього віддають життя кращі сини України.

У цей непростий для українців час нам необхідно ще міцніше згуртуватися під синьо-жовтим стягом та щоденною працею розбудовувати сильну, квітучу, заможну, незалежну країну.

Щиро дякую всім, хто вкладає в розвиток рідного краю працю, талант, інтелект  та примножує його багатство і славу, хто захищає нашу державу від ворога. У своїх молитвах згадаймо у ці дні тих, кого вже немає з нами, але духовна присутність яких надає нам сили і віри у світле майбутнє нашої держави.

Дорогі земляки, від усього серця бажаю вам зростити гідну спадщину для  нашої Батьківщини, адже її велич залежить від людей, які борються за справедливість і мир. Нехай ваше життя завжди  буде яскравим і багатим, як кольори  нашого Державного прапора:  синім і мирним,  як небо та  жовто-золотистим, як пшеничні лани України.  Хай прагнення до кращого  майбутнього надихає вас на нові звершення заради процвітання незалежної України  та добробуту рідної громади.

Слава Україні!

Підгайцівський сільський голова                                                                                Юрій СЕМЕНЮК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних