Пошук

Підгайцівська ОТГ матиме свого «шерифа»

Дата: 12.08.2019 12:26
Кількість переглядів: 1801

Це стало можливим  завдяки участі Підгайцівської сільської ради в проекті «Поліцейський офіцер громади», який впроваджує Національна поліція  України за підтримки міжнародних партнерів. Його мета, насамперед, - забезпечення кожної громади поліцейським, який буде там жити й працювати. 

Згідно концепції проекту, на органи місцевого самоврядування покладено створення поліцейської станції та умов для належної роботи. У Підгайцівській ОТГ вже виконано цю умову. В селі Струмівка по вулиці Східній створена поліцейська станція. Її згодом дообладнають меблями та оргтехнікою, забезпечать засобами зв’язку та підключенням до мережі Інтернет.

Зі свого боку Нацполіція проведе відбір серед претендентів на цю посаду, призначеного поліцейського скерує на спеціальне навчання, обіцяє надати повне екіпірування, планшет, службовий автомобіль.

Головне завдання поліцейського офіцера громади -  орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.