Пошук

Оголошення про намір затвердження тарифу на виробництво та постачання теплової енергії

Дата: 07.08.2019 09:40
Кількість переглядів: 1216

Фото без опису

Згідно Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 05.06.2018 року №130 суб’єкт господарювання, в даному випадку комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді, інформує споживачів про намір здійснити затвердження тарифу на виробництво та постачання теплової енергії та приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань у строк і в спосіб, визначений цим Порядком.

Необхідністю встановлення тарифу на виробництво і постачання теплової енергії є здійснення комунальним підприємством при Підгайцівській сільській раді господарської діяльності у сфері теплопостачання з метою приведення у готовність об’єктів соціальної інфраструктури до опалювального сезону та їх безперебійного функціонування.

Передумовою є рішення, прийняте сільською радою, від 05.07.2019 року №6/18 «Про безкоштовну передачу на баланс КП при Підгайцівській сільській раді основних засобів».

Відповідно до статті 20 Закону України «Про теплопостачання» Держенергоефективності оприлюднює розраховані середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням газу, для потреб населення та бюджетних установ, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії.

 Останні затверджені середньозважені тарифи від 25 червня 2019 року http://saee.gov.ua/uk/content/serednozvazheni-taryfy.

На основі цих розрахунків орган місцевого самоврядування може встановлювати підприємствам тарифи на теплову енергію з відновлюваних джерел на рівні 90% від оприлюднених середньозважених тарифів.

Виходячи з цього, плановий розрахунковий тариф на теплову енергію для комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді складатиме 1435,54 грн/Гкал без ПДВ (1722,65 грн/Гкал з ПДВ).

Прийом зауважень та пропозицій приймається  до 20 серпня 2019 року за адресою: Волинська обл., Луцький район, с.Підгайці, вул. Шкільна,28; тел. (0332) 285 397, e-mail: kp_pidgayci@ukr.net.  

Рішення Підгайцівської сільської ради «Про встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії комунальному підприємству при Підгайцівській  сільській раді».

Середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються  з державного чи місцевого бюджету, її транспортування та постачання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних