Пошук

У громаді хочуть переймати польський досвід

Дата: 05.08.2019 14:43
Кількість переглядів: 1705

Підгайцівська ОТГ подала заявку на участь у проекті «Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області».

Фото без опису

Проект, який триватиме  до 15 грудня, в липні почали впроваджувати ВОГО «Фонд місцевого розвитку» (Україна) та Фундація Європейська Академія Самоврядування (Польща) за сприяння  Генерального Консульства Республіки Польща та підтримки Департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Розвиток агротуризму може принести користь громаді. В економічному аспекті сільський туризм дає важливе додаткове або нове джерело прибутку. У резуль­таті туризм та пов’язана з ним діяльність можуть створити нові робочі місця, а завдяки напливові туристів є можливість підтримки вже існуючих місць праці в сфері послуг, торгівлі, народних промислів тощо.

Нагадаємо, що переможці проекту візьмуть участь в ознайомчих візитах до Люблінського воєводства з метою перейняття досвіду щодо створення туристичних маршрутів, локацій, презентації своєї продукції, тренінгах щодо формування бренду та маркетингової стратегії, започаткування власної справи та способів розвитку зеленого туризму.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних