Пошук

Юні таланти громади: знайомтеся - Ангеліна Скібіцька з села Підгайці

Дата: 02.08.2019 14:57
Кількість переглядів: 1983

Що там гріха таїти, кожна дівчинка, жінка мріє хоч раз в житті побувати в ролі королеви краси. Голову 12-річної героїні  цієї розповіді вже неодноразово увінчували корони, якими так марять представниці прекрасної половини  людства.

Фото без опису

Цього року у своїй віковій категорії Ангеліна здобула титул «Міні Міс Луцьк» на конкурсі «Міні Міс та Містер Волинь та Луцьк». «Доньці  дуже подобається моделінг і вона мріє стати відомою професійною моделлю або фотомоделлю», - розповідає мама  Олена. У цьому допомагають заняття в модельній школі «Baby fаshion», які дівчинка відвідує вже чотири  роки.

Фото без опису

«Враження від участі – дуже позитивні. Такі конкурси дають дітям впевненості в собі,  навчають витримці, терпінню, силі волі, повазі», - каже жінка.

На цьому дійстві конкурсантів оцінювали не лише за їх виходами  на подіум в українському, спортивному та вечірньому вбранні. Претендентам на корону потрібно було продемонструвати  й свої таланти. Ангеліна Скібіцька представила на суд журі та глядачів вміння танцювати. Хореографічне мистецтво вона опановує у складі підгайцівського Зразкового аматорського ансамблю танцю «Гармонія».  

Оригінальним виступом запам’яталася школярка і на першому етапі  творчого  проекту СВОЇ. Вона хотіла виконати ліричний, повільний танець. Ось так і вийшов ефектний контемп, який ще називають «танцем душі». А хореограф Анна Нечет вирішила додати декілька рухів з художньої гімнастики. До  речі, цим видом спорту дівчинка займалася з п’яти років і дуже успішно, адже має багато нагород. А ще Ангеліна полюбляє малювати та фотографуватися. Як то кажуть, талановита  людина – талановита в усьому.

Пані Олена показує пачку відзнак, якими була удостоєна її донька за перемогу або зайняті призові місця в різних конкурсах, змаганнях. Ось лише «краплина» з них: хореографічний фестиваль дітей та  молоді «Екзерсис-2019» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки -  1  місце, фотоконкурс «Я - весна» - 1 місце, диплом володаря премії «Краса України», диплом топ-моделі дитячої модельної школи «Baby fаshion», змагання з художньої гімнастики серед учасниць 2007 року народження Луцької школи гімнастики «Принцеса» (2017 рік) – 1 місце,  першість ДЮСШ-2 з художньої гімнастики (2016 рік) – 1 місце.

Але на своїх досягненнях юна красуня зупинятися не збирається. У майбутньому планує брати участь у конкурсах краси, показах і фотосесіях. Це, звісно ж, плани. А  на сьогоднішній день своїм головним завданням вона бачить добре вчитися. Адже Ангеліна переконана, що навіть на конкурсах краси трапляються випадки, коли потрібні знання, які дає, власне, школа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних