Пошук

Енергетики закликають населення обрізати гілля дерев під електродротами

Дата: 15.07.2019 15:34
Кількість переглядів: 1299

Сьогодні відбулася зустріч  Підгайцівського сільського  голови  Юрія Семенюка,  депутатів Луцької районної  ради Леоніда Гроголя та Підгайцівської сільської ради Михайла Котова, кандидата в народні депутати України  В’ячеслава Рубльова, активістів нашої громади з керівництвом ПрАТ «Волиньобленерго».  Їх візит до  енергетиків був викликаний існуючими проблемами в електропостачанні, які й після скарг споживачів та дзвінків на «гарячу»  лінію не вирішуються. Інформація про хід розмови та домовленості буде надана трохи згодом.

Фото без опису

Як прозвучало на заході, 17 липня в плановому порядку буде відключена від електропостачання  майже вся Струмівка  (права сторона).  Село знеструмлять  у зв’язку з проведенням очистки траси високовольтної лінії, протяжністю до 20 кілометрів.

Як запевнив представник «Волиньобленерго»  Володимир  Перчук, ситуацію покращить обрізання власниками приватних будинків дерев на своїх присадибних ділянках. Зрізати гілки потрібно так, аби вони не торкалися дротів на відстані, як  мінімум, 2-х метрів. «Гіляки,  які знаходяться  в  безпосередній близькості до лінії,  можуть стати причиною її відімкнення.  Я гарантую, що після цієї роботи аварійних відключень стане на третину менше», - сказав він.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних