Пошук

Діти Підгайцівської ОТГоздоровляться в таборах відпочинку

Дата: 08.07.2019 12:21
Кількість переглядів: 1183

На це спрямовано 240 тисяч гривень з бюджету Підгайцівської сільської  ради. 60 тисяч виділено Волинською обласною державною адміністрацією на умовах співфінансування.

Фото без опису

Тендерним комітетом Підгайцівської сільської ради  17 травня та 03 червня 2019 року було оголошено відкриті торги на закупівлю послуг дитячих таборів відпочинку. Оскільки двічі закупівля не відбулася в зв’язку з відсутністю учасників, то, згідно п.4 частини 2 ст. 35 Закону України «Про  публічні закупівлі», замовник отримав право застосувати переговорну процедуру закупівлі.

2 липня Підгайцівською сільською радою був підписаний договір з Волинською обласною організацією профспілки працівників державних установ про поставку 60 путівок на загальну суму 240 тисяч - для відпочинку дітей в оздоровчому таборі «Світанок»  у селі Дачне Ківерцівського  району. Період відпочинку з 07.08.2019 р. по 20.08.2019 р.

Кошти  субвенції з обласного бюджету скеровано на придбання 12 путівок у дитячий позаміський заклад оздоровлення  та відпочинку «Супутник», що на озері Світязь. Надавачем послуг виступатиме Волинська обласна організація профспілки  працівників освіти і науки.  

Документацію щодо даних закупівель можна переглянути на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель за посиланням: https://prozorro.gov.ua/tender/search/?query=04332331&cpv=55243000-5.

Розпорядженням Підгайцівського сільського  голови  за № 19 від 05.07.2019 року створена міжвідомча комісія з питань  організації та проведення оздоровлення й відпочинку дітей». Для отримання  путівки  необхідно звернутися до спеціаліста відділу соціального захисту, у справах сім'ї, дітей та молоді Підгайцівської сільської ради Голубович Катерини Сергіївни.  При  собі мати  документ, що посвідчує пільговий статус

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних