Пошук

У Підгайцях запрацював літній мовний майданчик

Дата: 03.06.2019 14:21
Кількість переглядів: 1082

3 червня на базі Підгайцівського навчально-виховного комплексу розпочав роботу літній мовний майданчик «Dewdrop». Це одна з  нестандарних форм роботи з дітьми для забезпечення якісного навчання їх іноземній мові.

Фото без опису

Табір покликаний спонукати школярів практично застосувати знання з англійської та польської мов, отримані протягом навчального року. Діти мають можливість застосувати здобуті знання у різних формах діяльності: ігрових, концертних програмах, міні-виставах тощо.

Влаштувати дітей у літній мовний майданчик виявили  бажання 75 батьків. Дітлахи відвідуватимуть табір у складі трьох загонів. Перший загін  об’єднав учнів третіх класів, другий загін -  це четвертокласники, третій представляють п’ятикласники.

Запропонована програма літнього мовного майданчику розрахована на 30 годин. Основна його  мета - зацікавити учнів іноземною мовою та сприяти самостійній підготовці вдома.

Разом з вчителями англійської та польської мов, з дітьми  працюватиме волонтер зі Сполучених Штатів  Америки Нельсон Льюїс Рікман.

Юним відвідувачам табору щодня вручатимуть відзнаку(``Smile``) за активність, працьовитість, наполегливість, артистизм тощо. По закінченню роботи табору учасники отримають сертифікати про проходження навчання у літньому мовному майданчику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних