Пошук

ДЛЯ українців, постраждалих у ПОЛЬЩІ!!

Дата: 01.06.2019 12:50
Кількість переглядів: 791

Розпочинає діяльність Програма по захисту прав та свобод українців, що постраждали чи втратили близьких на території Республіки Польща протягом 1999-2019 рр. Програма передбачає безкоштовні юридичні консультації, аналіз справ на тему можливих відшкодувань для членів родини загиблих та для постраждалих осіб.

 

Фото без опису

Шановні українці, запрошуємо на консультації по Відшкодуваннях з Польських Страхових фондів усіх, хто за 1999-2019 рр. на території Польщі потрапив в ДТП (водії, пасажири, пішоходи), отримав травми на різноманітних, у тому числі сільськогосподарських роботах в Польщі, втратив близьких внаслідок нещасних випадків в Польщі (на роботі, в ДТП тощо).

Також, УВАГА, розглядаються справи постраждалих в ДТП на території України, при умові участі у ДТП хоча би одного авто на польській реєстрації ("бляхи" тощо).

УВАГА!!!

До розгляду приймаються нещасні випадки строком давності до 20-ти років!!! Якщо ви знаєте такі випадки серед близьких, друзів, знайомих – будь ласка, повідомте їм цю інформацію!

ВАЖЛИВО !!!

 

При настанні нещасного випадку (травми на роботі, по дорозі на роботу чи з роботи, ДТП тощо) вкрай важливо викликати ШВИДКУ та ПОЛІЦІЮ для фіксації нещасного випадку, далі телефонуйте нам.  Будь ласка,  пам’ятайте це.

 

Телефони для консультацій: 099 442 84 26;   050 582 49 04.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних