Пошук

Свято обдарованості в Підгайцівському НВК

Дата: 28.05.2019 15:38
Кількість переглядів: 1003

Сьогодні в стінах закладу вшанували переможців та призерів районних, предметних олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, мистецьких фестивалів-конкурсів, спортивних змагань. 

 

Фото без опису

 

Першими  відзначили відмінників року.  До нагородження похвальними листами було представлено 55 учнів – з 3-го по 10-й класи. Відзнаки вручив виконувач обов’язків директора  Підгайцівського навчально-виховного комплексу  Володимир Леонідович  Ющук.

 

У номінації «Інтелектуал року» грамотами нагородили учасників ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, які підтвердили свої високі знання призовими  місцями. І місця вибороли учні Підгайцівського НВК в олімпіадах: з англійської мови, математики, інформатики, німецької мови, трудового навчання. ІІ місця здобуто в олімпіадах з української мови та літератури, математики, історії, географії, біології, інформатики, правознавства, астрономії, трудового  навчання. ІІІ місця – в районних «випробуваннях» з української мови та літератури, англійської мови, математики, історії, географії, біології, хімії, інформатики, польської мови, трудового  навчання. Початкова ланка «взяла» І та ІІІ місця в олімпіаді з  української мови, І місце  - в олімпіаді з математики. 

 

Також провели нагородження в номінаціях «Творчий злет», «Спортивна гордість року!», «Художня особистість року».

 

Фірмовими  грамотами Підгайцівського  НВК були  відзначені школярі, з-поміж яких, можливо, не всі демонстрували блискучів успіхів в навчанні, але які зарекомендували себе активними діячами по різних напрямках.  Це – предствники шкільного телебачення School Break TV, активні учасники  проекту «Україна починається з тебе», діти, чиїми голосами звучить Гімн Підгайцівського НВК, члени учнівського самоуправління тощо.

На заході прозвучало, що за результатами учнівських предметних олімпіад Підгайцівський заклад загальної середньої освіти є одним з кращих в Луцькому  районі, і що «співавторами» всіх досягнень учнів  є педагоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних