Пошук

Глядачі вподобали Воротнівську красуню

Дата: 27.05.2019 16:47
Кількість переглядів: 1263

Вчора в стінах Луцького замку відбувся фестиваль-конкурс «Волинська княжна 2019». За цей титул змагалися вісім претенденток. Марічка Муляр, що виступала від  Підгайцівської ОТГ, завоювала прихильність глядачів і стала «Волинською княжною глядацьких симпатій».

Фото без опису

Марічка  мешкає  в селі Воротнів. Складає вірші. Хист до віршування відкрився ще в шкільні роки. Пише в основному лірику  -  про  любов, природу, про людей і для людей.  Братися за поетичне перо  надихає саме  життя, його дивовижність і непередбачуваність. Марічка Муляр друкувалася в альманахах літературної студії «Зорі  над Стиром»  та мистецької студії «Без Меж…».  Ось і на фестивалі вона продекламувала три власні вірші та виступила в образі княгині Анни Ярославівни, королеви Франції

Улюблениця глядачів працює фотографом і дизайнером фото у ПроФотоЦентрі «Кодак», адже обожнює фотографувати. Взяти участь у конкурсі «Волинська княжна» спонукала цікавість до мандрів, все тих же мандрів у часі, та пошук нового  натхнення в неперевершених образах її величності Жінки. 

«Ми постаралися гідно представити Підгайцівську ОТГ» - розповідає депутат Підгайцівської сільської ради Олена Голубович, ініціатор та організатор участі громади в цій феєрії краси. 

Гості дійства побачили  виставку робіт народних майстрів  з села Лище – сім’ї Курило. Ті, хто відвідав свято, мали  змогу ознайомитися з історією села Воротнів, де було зроблено акцент на  пам'ятці архітектури  національного значення – Воротнівському храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Дітям роздавали на згадку наклейки та наліпки від Лісівничого молодіжного центру, що діє на базі Воротнівського лісництва. Від бджолярів Воротнева всіх бажаючих пригощали безкоштовно медовими  напоями та булочками з медом.  Представники Підгайцівської ОТГ запрошували  дітлахів взяти участь у безпрограшній лотереї, де спонсором призів виступила Підгайцівська сільська рада.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних