Пошук

Діти подарували матусям свято

Дата: 16.05.2019 09:51
Кількість переглядів: 1056

У середній групі Підгайцівського дитсадка «Малятко» до Дня матері приурочили свято під назвою «Пісенний віночок».

Цього дня маленькі вихованці прагнули особливо догодити своїм мамам. Вони для них і співали, і танцювали, і підготували хореографічні композиції.

Пісенні мелодії лилися з вуст як окремих юних артистів, так і звучали у виконанні дуетів, тріо. Хлопчики зворушливо зіграли на музичних інструментах – паличках. «Цікавинкою» дійства була  гра з татами «Скажи ласкаво  на жінку», в якій чоловіки по названій літері мали придумати комплімент на адресу представниць жіночої статі. «Родзинкою» свята став експромт. А це виступ, без будь-якої підготовки, оркестру у складі мам. Нікого не залишили байдужими ніжні звуки вальсу, під які кружляли діти зі своїми матусями. Цей хвилюючий момент поставив крапку в святковому дійстві.

«Свято вдалося  на славу. Свідченням  цьому була глядацька аудиторія – мами  та бабусі, вдячні, щасливі, задоволені – зі сльозами  на очах», - поділилася враженнями Наталія  Михайлівна Козак, музичний керівник, одна з організаторів заходу.

Святковий ранок підготували та провели вихователі середньої групи «Віночок» Жанна Василівна Улянчук та Наталія Володимирівна Степанюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.