Пошук

Про можливість дистанційного обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду

Дата: 08.05.2019 14:01
Кількість переглядів: 1188

Одним з основних своїх завдань Пенсійний фонд ставить максимально спростити процедуру одержання послуг і, як частину цього напрямку, можливість одержати послугу дистанційно, за допомогою сучасних Е-сервісів. Реєстрація на веб-порталі електронних послуг здійснюється з використанням електронного цифрового підпису, або за логіном і паролем.

Фото без опису

Електронний цифровий підпис дає можливість застрахованій особі увійти до персонального кабінету, в якому можна дізнатися про свій “зароблений” страховий стаж (загальний та у розрізі кожного року), інформацію про щомісячні відрахування роботодавцем єдиного соціального внеску.

Також дистанційно (без особистого відвідування установ Пенсійного фонду) можна отримати різні довідки: витяг з Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії, індивідуальні відомості про застраховану особу — довідка ОК-5).

Користувач веб-порталу може налаштувати безкоштовний сервіс СМС-інформування, який дозволить щомісячно безкоштовно отримувати короткі повідомлення. Для застрахованих осіб це буде інформація про зарахування/незарахування єдиного соціального внеску підприємством, про “зароблений” страховий стаж. Пенсіонери довідаються про результати розгляду звернення за призначенням, перерахунком, поновленням пенсії, а також про необхідність відвідати управління Фонду для підтвердження особистих даних.

На веб-порталі працює кабінет страхувальника, через який можна перевірити інформацію про подання звітності, бачити повну інформацію стосовно сплати підприємством та фізичними особами-підприємцями єдиного соціального внеску, в тому числі щодо заборгованості з цього виду платежу до Фонду. Також через кабінет страхувальника можна отримати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності (лікарняні).

Більше дізнавайтеся за посиланням:   https://rada.info/upload/users_files/04332331/5b4be3b5c2494403af6b60b056a6a58d.doc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних