Пошук

У Підгайцівському дитсадку відбулась нетрадиційна педрада

Дата: 15.04.2019 11:43
Кількість переглядів: 1471

Цей захід став продовженням екологічного виховання діток та був присвячений темі: «Формування  у дітей старшого дошкільного віку екологічних знань і уявлень через пізнавально-дослідницьку діяльність".

Молодий вихователь Катерина Гаврилюк підготувала досліди: "Монета з води", " Температурний режим", " Плаваюче яйце", " Різнобарвна ботаніка", "Яскравий капілярний ефект" , "Визначаємо корисну воду".

Під час досліджень  присутні педагоги, скажімо, побачили, що у складі улюблених всіма дітьми солодкої газованої води та різнокольорових ласощів-драже є небезпечні для здоров’я барвники. 

«Спочатку ми, дорослі, маємо бути обізнаними, що є для нас  шкідливим, а потім мусимо про це розповісти дітям. Доостатньо один раз показати, як цукерки в яскравій оболонці, розстаючи у воді, залишають на ній усі барви веселки, адже містять добавки, і діти це надовго запам’ятають.  І сподіваємося, що не будуть у магазині просити  маму купити такі солодощі», - сказала керівник дитячої установи Наталія Дядяніна.

Обговорювали також проблему чистої питної води, яка водичка придатна для вживання, а яка – ні, й те, що багато країн сьогодні потерпають від дефіциту прісної води.

Усім педагогам було цікаво й пізнавально.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.