Пошук

У Лищенській школі до навчання підходять креативно

Дата: 21.03.2019 20:32
Кількість переглядів: 920

Новаторські, новітні ідеї застосовували  на  своїх уроках вчителі під час тижнів  іноземної мови та зарубіжної літератури.

Фото без опису
«Restauracia Wisla» - думаєте, що  це модний ресторан? А ось і ні! Це креативний  кафе-урок від учнів  8-А класу та їх вчителя польської мови  Зайчук  Ірини  Віталіївни, де мали  змогу побувати педагоги. Це був не простий урок, а урок  польської кухні на польській мові.

Вчителі ніби побували в Польщі. Для них принесли  меню на рідній полякам мові та розповідали  про традиційні польські страви і їх приготування. І  все  це  - виключно польською. Такий  урок  у школі було проведено вперше.

Наймолодшими вихованцями закладу є учні 1-А та 1-Б класів. Здається, що можна зробити з такими  непосидьками? Але вчителі  Плисюк Наталія Василівна та Павлишина Інна Леонідівна провели з ними  урок-квест з англійської мови. Цікаві завдання зі складання пазлів шкільних предметів, назви  яких  маленьким школярикам вже відомі. Повторення кольорів та лічби англійською мовою з використанням  нумераційної розмальовки.  А  на завершення – кульки з сюрпризом! Там, всередині, зачаїлася  невідома тварина, яку дітки вивчали і мали  сказати її назву англійською мовою. І всі  ці завдання виконувалися  на швидкість. Перемогли знання і дружба!

Веселі та  пізнавальні  перерви,  смачні хвилинки «Come, say, taste» англійською – все  це у школі проводять вчителі іноземної мови. 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних