Пошук

У Підгайцівській ОТГ шукали таланти

Дата: 14.03.2019 17:39
Кількість переглядів: 896

Колективи, окремі виконавці та народні умільці громади взяли участь у першому етапі творчого проекту «СВОЇ».

Фото без опису

Його метою є популяризація української культури та пошук творчих особистостей.

Наші артисти показали свої здібності в різних жанрах.

У селі Лище на суд журі в номінації «СВОЇм серцем» були представлені номери: літературно-хореографічно-вокальна композиція «Барви рідної землі», пісня «Чардаш» у виконанні учениці 6 класу  Розсадюк Славіни, естонський танець «Полька» та український народний танець «Вихилясик» у виконанні ансамблю «Вишиваночка», п’єса «Фараони» у виконанні учнів 10 класу, пісня «Чорнобривий гусар» у виконанні учня 4 класу Кагана Віталія, пісня «Чорна квітка» у виконанні учениці 10 класу Ткачук Христини, «Плетіння вінків» та обрядово-весільна пісня «Сосонка» у виконанні фольклорного гурту, вірш «Мене звати Влад» у виконанні учня 2 класу Портечка Владислава, композиція «Серце України».

На виставці досягнень «СВОЇми руками» власні вишивки бісером продемонструвала майстриня з Лища Олімпіюк Світлана.

У Підгайцях в категорії «СВОЇм серцем» талантами дивували: зразковий аматорський ансамбль танцю «Гармонія» (хореографічне мистецтво), Демчук Віктор (гумор), ансамбль народної музики «Криниченька» (інструментальний жанр), Каневська Лілія (літературне мистецтво), вокальний гурт «Соколи», Скібіцька Ангеліна (контемп з елементами гімнастики), вокальний гурт «Молодички», Палій Анастасія (вокал).

У номінації «СВОЇми руками» милували око роботи: Дещинської Оксани (образотворче мистецтво), Семенюка Руслана (вироби з дерева), Мельника Олександра (художнє випилювання).

Серед конкурсантів, що пройшли до другого етапу проекту, шляхом народного голосування обиратимуть  найталановитіших. Їх буде  по десять з кожного  району, які беруть участь у проекті, а саме -  Луцький, Турійський, Рожищенський, Горохівський  і Локачинський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних