Пошук

У Підгайцівській громаді відбувся фестиваль спорту з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2023 11:38
Кількість переглядів: 132

«Дітей єднає спорт і перемога», - під таким гаслом у селі Лище Підгайцівської громади відбувся дитячий фестиваль з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Фото без опису

 Близько сотні школярів з усіх куточків громади з’їхалися на місцевий стадіон, аби позмагатися та визначити найвправніших спортсменів у метанні на дальність м’яча, дартсі, флорболі, підтягуванні на перекладині, шашках та естафетах «Смуга перешкод».

Фото без опису

На відкриття фестивалю завітали заступники Підгайцівського сільського голови Олександр Бляшук та Валентин Приходько, керівниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільради Жанна Скороход, начальниця служби у справах дітей Підгайцівської сільської ради Аліна Піскорська, директори шкіл та старости, поліцейський офіцер громади Дмитро Гриб, працівники Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради.

Фото без опису

 Розпочали захід із вшанування загиблих захисників та гімну України, продовжили виступами гуртківців спортивних секцій, що діють на території громади.

Фото без опису

Тож глядачів та учасників фестивалю дивували акробатичними номерами чирлідерки із села Підгайці, показовий виступ підготували липинські каратисти та підгайцівські дзюдоїсти, граційний гімнастичний номер глядачам показала першокласниця Лищенського ліцею Софія Михальчук.

Фото без опису

Кубок за перше загальнокомандне місце на фестивалі виборола команда Піддубцівського ліцею, друге місце – Романівський ліцей, третє – Підгайцівський ліцей. В естафеті найвправнішими були учасники з Підгайцівського, Лищенського та Липинського ліцеїв.

Фото без опису

Для мотивації та спортивного інтересу, організатори фестивалю відзначили учасників пам’ятними медалями, грамотами та кубками.

Найкращий результат у дартсі показали: серед дівчат – Борохівська гімназія, Лищенський ліцей та Звірівська гімназія; серед хлопців – найкращий результат був у представника Гаразджанської гімназії, Підгайцівсього ліцею та Борохівської гімназії.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У шашках перше місце серед дівчат та хлопців вибороли учасники з Піддубцівського ліцею та Хорлупівської гімназії. У підтягуванні на перекладені найкращий результат показав учень Липинського ліцею. У метанні м’яча на дальність найкращий результат показав учень Романівського ліцею.

Фото без опису

Зі слів директорки Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради 🍀Тетяни Ковжук, спортивне дійство організували не стільки зі змагальною метою, скільки просто аби розважити дітей, познайомити їх з командами інших ліцеїв та гімназій громади, дозволити їм оцінити власні спортивні здібності та побачити суперників.

Фото без опису

Вчителі фізкультури, які допомагали з організацією заходу та формуванням команд таким чином можуть помітити перспективних спортсменів серед школярів та у майбутньому сформувати сильні збірні команди Підгайцівської громади з різних видів спорту, що зможуть конкурувати на рівні району та області.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних