Пошук

Видовищні номери та перемога у міжнародному онлайн конкурсі – у Гаразджі відбувся звітний концерт. ВІДЕО

Дата: 07.12.2022 13:50
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

Гаразджа – село Підгайцівської громади, де дуже багато дітей. Це одразу можна зрозуміти, коли у місцевому клубі гурткові заняття або розваги. Одночасно там може стояти кілька десятків велосипедів – на репетиції з’їжджаються з усього села.

Леонід Чайка давно очолює клубну установу, але останній рік тут життя завирувало новою хвилею натхнення – з’явився гурток хореографії, завдяки вчителям-ентузіастам Гаразджинської гімназії відбуваються дитячі свята та майстер-класи. Нещодавно розмалювали дитячий майданчик яскравими фарбами, до Дня працівників культури з’їхалися працівники будинків культури з усієї Підгайцівської громади, аби висадити близько сотні молодих сосон на території клубу.

Наприкінці листопада ролик із танцювальним номером, який відзняли у гаразджинських полях до Дня Незалежності України вихованці ансамблю танцю «Соняшник» під керівництвом Руслана Горохоля, отримав третю премію на Міжнародному конкурсі мистецтв «Воля», організованому ГО «Динаміка успіху».

Фото без опису

Фото без опису

Аби порадувати перемогою та підбадьорити юних танцюристів, у клубі підготували звітний концерт з пісенними та танцювальними номерами, демонстрували відеоролики, які знімалися та монтувалися під час різноманітних свят до Дня захисту дітей, Дня Прапора, Дня вишиванки.

 

Юні танцівники виконали хореографічні композиції «Сонце нам сяє», «Ой у лузі червона калина», «Веснянка хоровод», «Стефанія», сюжетний танець «Сільська полька», танок за участі наймолодших учасників – «Нехочуха». Кілька пісень виконала талановита Дарія  Касянчук.

Фото без опису

Завершився концерт спільним хореографічним номером «Україна – це ми». Директор клубного закладу Леонід Чайка подякував усім учасникам культурного життя села Гаразджа, дітям, батькам, педагогам, які заохочують дітей до розвитку творчих здібностей. Директорка Центру культури, туризму, молоді та спорту Тетяна Ковжук вручила юним артистам грамоти та солодощі, привітавши їх з успішним завершенням творчого року та півріччям з дня заснування танцювального ансамблю «Соняшник».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних