Пошук

У Лищі три дні працював дитячий блокпост. ФОТО

Дата: 03.08.2022 16:45
Кількість переглядів: 824

Поблизу Лища діти зробили блокпост аби  допомогти ЗСУ. Зібрані за три дні кошти діти передали волонтеру Тарасу Кравчуку на авто для військових.

Історію про малих патріотів розповів на своїй сторінці у Фейсбуку заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько.

З його слів, хлоп'ята зупинили його напередодні й після традиційного "слова-пароль", розповіли на що збирають гроші, але бідкалися через кого передати їх військовим.

 

Тож сьогодні на блокпост посадовець приїхав не сам, а з волонтером Тарасом Кравчуком. Він ініціював волонтерську групу «З рук в руки», яка кілька місяців возить на передову передачі військовим. Через нього у сільраді неодноразово передавали необхідне односельцям-воїнам на фронт.

Даринка Плисюк, її брат Максим та друг Роман Слюсар передали Тарасу Кравчуку зібрані за кілька днів 2285 гривень та 20 злотих.   Він якраз збирався оголосити збір коштів на авто для 63-ї бригади 107 батальйону. Тож внесок лищенських дітей стане стартом нового збору на «залізного коня» для військових.

Волонтер розповів, що окрім доставки вантажів у східні регіони, вони вже придбали та передали військовим 2 автівки, 2 тепловізори та забезпечили цілий підрозділ снайперів кікіморами. Тож внесок лищенських дітей стане стартом нового збору на авто для військових.

Валентин Приходько подякував батькам, що виховують справжніх патріотів  та усім небайдужим громадянам, які не пошкодували кілька гривень на гарну справу.

Роботу дитячого блокпоста заступник сільського голови  закрив, виплативши «добові» морозивом і смаколиками. 

«Діти мають гратись, а справу оборони довіримо нашим ЗСУ», - підсумував Приходько.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.