Пошук

Стало відомо про що ішлося на зустрічі з податківцями

Дата: 10.05.2022 12:56
Кількість переглядів: 976

10 травня 2022 р. відбулась зустріч податківців з керівництвом, старостами, посадовцями Підгайцівської сільської ради. Про шляхи забезпечення податкових надходжень та справляння майнових податків - плати за землю (оренди,  земельного потатку), податку на нерухоме майно з представниками місцевого самоврядування спілкувалися начальниця Луцької Державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області  Демчук Ніна Володимирівна та заступниця начальника Управління податкового адміністрування фізичних осіб Арендарчук Людмила Констянтинівна.

 

 

 

«Оборона держави, безпека кожного з нас і спроможність країни фінансово дбати про забезпечення потреб армії та соціально незахищених громадян залежить від кожного платника податків. Спільно з керівництвом громади ми повинні працювати у напрямку скорочення податкової заборгованості платників, - наголосила Ніна Володимирівна.

 

Посадовиці підкреслили, що налаштовані на конструктивний діалог та спільну відповідальну роботу з представниками громад, старостами задля забезпечення податкових надходжень. За результатами зустрічі, напрацювали механізм роботи з платниками майнових податків у старостівських округах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.