Пошук

Музикотерапія у кризовому центрі Піддубцівського ліцею

Дата: 02.05.2022 10:30
Кількість переглядів: 596

У кризововому  центрі психологічної допомоги Піддубцівського ліцею учні середніх класів, учні-переселенці, вчителі проходили терапію музикою і співом.

Фото без опису

Цікавою гостею зустрічі стала Доценко Наталія, до війни – директор будинку культури із Запорізької області, та її донька , студентка музичного училища, що проживають зараз у Піддубцях.

Фото без опису

 

Вони з радістю допомогли психологу ліцею Іванчук Альоні порозмовляти з дітьми про вплив музики на психоемоційну сферу людини, її психотерапевтичний ефект.

Фото без опису

 

На занятті під назвою "Звуки настрою" діти і дорослі мали змогу послухати улюблену музику і поспівати самі. Виконували мелодію свого настрою на ксилофоні, відбивали ритм у такт в музичних руханках. А ще отримали величезний заряд енергії, виконуючи українські патріотичні пісні!

Фото без опису

Завершили зустріч смачним чаюванням та приємним спілкуванням.

Фото без опису

«Стрес, тривога, острах, невизначеність…. Кожному з нас різною мірою знайомі зараз ці стани. А що з усім цим робити? Відповідь фахівців – шукати кожному свій ресурс і використовувати його. Малювати, ліпити, творити… .А ще – слухати музику і співати! Особливо якщо є з ким. Ми переконані, що пісня точно є одним із ресурсів для самовідновлення. Турбуємось про себе! До наступних зустрічей!», - повідомили на сайті Піддубцівського ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних