Пошук

У Підгайцях відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та воїнів-атовців

Дата: 12.02.2022 18:00
Кількість переглядів: 413

Фото без опису

12 лютого в селі Підгайці відбувся традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів та воїнів-атовців, які не повернулися живими до батьківських осель: загиблих в Афганістані Валерія Шиманського та Віктора Ткачука, полеглих героїв Підгайцівської ТГ у боях на Сході України: Олександра Василюка, Василя Зелінського, Володимира Іщука, Олександра Ковальчука, Віктора Михальчука, Сергія Писарука, Олександра Сивого, Миколи Сорочука, Мирослава Столярчука, Олександра Тарнавського. 

Фото без опису

В урочистості з нагоди відкриття турніру взяли участь Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, заступник голови Луцької районної державної адміністрації, голова Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович, заступник голови обласної Спілки ветеранів Афганістану Микола Оніщук,   голова Луцької районної організації ВФСТ«Колос» Іван Кузьмич, заступники Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, Валентин Приходько, директор Підгайцівського ліцею Лариса Ляшук, вчителі, учасники змагань, небайдужі мешканці громади.

Юрій Семенюк у вітальному слові зазначив: "Ми сьогодні зібралися, щоб ще раз згадати наших воїнів, які віддали свої життя в афганській війні, наших односельчан, які загинули на передовій, виконуючи свій військовий обов'язок на сході України. Нажаль, сьогодні війна в Україні триває та забрала життя 10 героїв, мешканців Підгайцівської громади".

Фото без опису

Фото без опису

Загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Фото без опису

Фото без опису

На честь героїв натхненно та завзято боролися за перемогу у турнірі чотири збірні команди: СК «Вільхівка», Підгайцівської ТГ, ДСНС України у Волинській області, депутати Волинського краю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Призові місця в напруженій боротьбі вибороли:
1 місце - команда управління ДСНС України у Волинській області;

Фото без опису
2  місце  - СК «Вільхівка»;

Фото без опису
Почесне 3 місце посіла команда Підгайцівської ТГ.

Фото без опису
По завершенню змагань команда - переможець та команди-призери змагань були нагороджені кубками, а учасники медалями та грамотами від організаторів.

Фото без опису

Фото без опису
Вітаємо всіх спортсменів та переможців турніру. Проведення таких матчів є доброю традицією, яка сприяє вкоріненню у пам’яті нащадків шани до наших героїв.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних