Пошук

Троє учителів Піддубцівського ліцею – переможці  європейської програми House of Europe

Дата: 11.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 1297

Програма для творчого та професійного обміну між Європейським Союзом та Україною House of Europe (ДімЄвропи)  у березні 2021 року оголосила набір учасників для освітніх подорожей Європою.

Мета таких відвідин - вивчення кращих освітніх практик у школах Словаччини та Фінляндії.

Заступник директора Піддубцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Чухілевич Ольга Пилипівна успішно пройшла відбір освітніх управлінців серед більш як 400 претендентів  для міжнародного стажування. Однак, у зв’язку з карантином, організатори трансформували основну програму навчальних подорожей у формат онлайн-лабораторій і продовжили навчання освітян онлайн за темою «Стратегія розвитку закладу освіти». 

Переможцем другого відбору стала педагог-організатор Піддубцівського ліцею Тодорович Алла Ярославівна.  У червні 2021 року вона взяла участь у Digita lLab для освітян за темою «Інклюзивна освіта».

Нині, ось уже третя педагогиня ліцею – Супрунець Анна Михайлівна перемогла у відборі учителів природничо-математичних  дисциплін з усієї України і у складі 16 фіналістів проходить навчання «Впровадження проектної діяльності у  STE(A)M-освіті».

У Лабораторіях для освітян House of Europe учителі Піддубцівського ліцею разом з колегами з різних областей нашої країни змогли поспілкуватися  з великим колом експертів з Польщі, Нідерландів, Словаччини, Ізраїлю, Бельгії, України та спільно попрацювати над викликами сьогодення в освіті. Вони отримали неоціненний міжнародний практичний досвід і підвищили кваліфікацію на міжнародному рівні.


Довідково, програма “House of Europe” створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС і фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. House of Europe фінансує стажування, навчальні подорожі, нетворкінг, резиденції та інші форми професійного обміну. Програма підтримує творчу кооперацію та співпрацю між українцями та їхніми колегами з ЄС у галузі культури та креативної індустрії.

Автор статті Ольга Чухілевич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.