Пошук

Стало відомо хто переміг у конкурсах на посади  директорів шкіл с.Лище та с. Воротнів

Дата: 12.07.2021 11:13
Кількість переглядів: 694

9 липня 2021 року в приміщенні Підгайцівської сільської ради відбувся конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти с.Лище та с.Воротнів. Участь в конкурсі взяли 2 кандидати.

Конкурсний відбір здійснювався за результатами тестування (перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої освіти), виконання ситуаційних завдань (визначення професійних компетентностей конкурсанта), презентації перспективних планів розвитку закладу та надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії.

За результатами трьох етапів випробування комісія вирішила рекомендувати Підгайцівському сільському голові визнати переможцями конкурсу та призначити на посаду  директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Лище Сікору Наталію Михайлівну,  на посаду директора загальноосвітньої школи І-ІІ Кошелюк Вікторію Володимирівну та укласти  з ними контракти терміном на 2 роки ( відповідно до п.12 ст. 39 ЗУ «Про повну загальну середню освіту»).

 

Підгайцівська сільська рада щиро вітає Наталію Михайлівну та Вікторію Володимирівну та бажає їм сил, терпіння і успіхів на новій посаді. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.