Пошук

Підгайцівська громада співпрацюватиме з Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки!

Дата: 23.04.2021 04:04
Кількість переглядів: 1151

22 квітня представники Підгайцівськоі територіальноі громади та Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки уклали угоду про співпрацю.

Підписання договору відбулось за участю сільського голови Юрія Семенюка та директора коледжу Станіслава Щеблюка. 

В обговоренні напрямків співпраці взяли участь також заступник сільського голови Валентин Приходько, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Жанна Скороход, в.о. директора КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Тетяна Ковжук, проєктний менеджер Яна Гончарук.

Метою договору є налагодження співпраці в напрямку освітньої, навчально - методичної, наукової, виховної роботи, взаємного обміну досвідом. Серед напрямків співпраці передбачили організацію курсів, підготовку до вступу, факультативи, консультації, профорієнтацію молоді, проведення спільних заходів та реалізацію проєктів місцевого розвитку. 

Заступник директора з навчально-методичної роботи коледжу Оксана Боярчук провела екскурсію закладом для учнів дев’ятих класів Підгайцівського НВК «ЗОШ I-III ст.-гімназії» та познайомила присутніх зі спеціальностями вузу.

Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки здійснює навчання випускників дев’ятих та одинадцятих класів за такими спеціальностями:  право; фінанси, банківська справа та страхування; облік і оподаткування; підприємництво, торгівля та біржова діяльність; харчові технології; готельно-ресторанна справа.

Приємно вразив всіх учасників зустрічі рівень матеріально-технічної бази навчального закладу.

Радіємо, що маємо  нових партнерів та сподіваємось на плідну співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.