Пошук

«Фальшиві податківці» знову телефонують до волинян

Дата: 12.03.2020 15:32
Кількість переглядів: 601

Головне управління ДПС у Волинській області просить  волинян, до яких телефонують нібито фахівці податкової служби, бути уважними та не реагувати на прохання шахраїв.

Випадки, коли до платників податків від імені посадовців податкової служби телефонують зловмисники, мають місце у Ківерцівському, Горохівському, Іваничівському та Ратнівському районах, - інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Типовим проханням, з яким до платників податків звертаються такі особи, є пропозиція за винагороду  вирішити певні питання в контролюючому органі.

Щоб ці фальшиві посадовці податкової не скористалися довірою платників податків, в Головному управлінні ДПС у Волинській області просять громадян та представників підприємництва бути уважними. А у разі  дзвінка від невідомих осіб, котрі видаватимуть себе за фахівців податкової служби, негайно повідомляти таку інформацію за номером  телефону в м. Луцьк (0332) 777-102.

Саме інформація від платників податків може стати корисною для встановлення осіб, які своїми шахрайськими діями вводять в оману платників податків, що не сприяє конструктивному діалогу між ДПС та платниками податків.

Нагадаємо, що завдяки запровадженню електронних сервісів в процес обслуговування та податкового супроводу платників податків подати звіти та  виконати податкові зобов’язання кожен платників податків може дистанційно, без візиту до державної податкової інспекції та без особистого спілкування з податковим інспектором.

                             Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.