Пошук

Підгайцівські школярі - серед переможців Всеукраїнських спортивних ігор

Дата: 24.02.2020 16:33
Кількість переглядів: 1718

23 лютого у столичному спорткомплексі «Меридіан» відбувся заключний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games». Як відомо його започаткували з метою запровадження інноваційних підходів до проведення уроків фізичної культури та залучення учнівської молоді до рухової активності.  У фіналі брали участь 550 школярів з 24 областей України та міста Київ.

Фото без опису

У першому та другому вікових дивізіонах Волинську область представляли учні Підгайцівського навчально-виховного комплексу.  І в кожній з цих груп підгайцівські школярі святкували перемогу. Переможців готували до виступів вчителі Пдгайцівського НВК: молодших (9-10 років) - Гаврилюк Анна Василівна, старших (11-13 років) – Бажул Олександр Юрійович.

У випробуваннях за перше місце серед команд першого вікового дивізіону волинські Підгайці, можна сказати, «втерли носа» Києву. Адже суперниками юних волинян були учасники, які представляли українську столицю.

Обидва наші переможці отримали в якості нагороди по сертифікату на суму 18 тисяч гривень кожний, які дають можливість придбати спортінвентар для підготовки до змагань «Cool Games».  До речі, команда Волинської області у 2018 році стала першим абсолютним чемпіоном в цих іграх, які ще називають «класними». Тоді переважну більшість учасників збірної становили учні Підгайцівського НВК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних