Пошук

У Лищі школярі присвятили всім захисникам України концерт

Дата: 10.05.2019 12:18
Кількість переглядів: 1094

У  селі Лище заведено зустрічати День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні урочистим мітингом біля пам’ятника загиблим воїнам-землякам і тематичним коцертом у будинку культури. Цього року присвятою всім захисникам України стало концертне дійство «Щасливе дитинство» від учнів Лищенської загальноосвітньої школи.

Фото без опису

Два десятки дитячих номерів об’єднали вокальні, хореографічні, літературні виступи та драматичну поставновку. Любов до України через пісню, танець, вірш, драматургію – усе  це зачаровувало і зворушувало серця глядачів. Веселими та радісними співами, запальними  танками, жартівливою сценкою діти наче промовляли до всіх полеглих героїв: «Ваш подвиг був недаремним, адже в нас – щасливе дитинство».

На концерт завітав Підгайцівський сільський голова Юрій Михайлович Семенюк. Він привітав усіх з вагомою датою, зазначивши, що наша громада заплатила і продовжує платити високу ціну за перемогу над ворогами України. Вже у наш час є четверо загиблих у війні на Сході України. У  цьому «чорному» списку - й випускник Лищенської ЗОШ Олександр Сивий.

«Нехай наші діти ніколи не знають війни», - такими словами завершила дійство директор школи Тетяна Миколаївна Науменко. До присутніх з вітальним словом звернувся також виконувач обов’язків старости сіл Лище, Воротнів Віталій Шкорупський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних