Пошук

Віник, граблі й лопата - робота кипіла завзято

Дата: 01.04.2019 11:54
Кількість переглядів: 1011

З 18 березня у Підгайцівському НВК тривав проект «УКРАЇНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ».

Екологічний  челендж «ЗРОБИМО  УКРАЇНУ  ЧИСТОЮ» розпочали представники учнівського самоуправління.

Естафету почергово приймали та активно долучалися до доброї справи учні п’ятих, шостих, сьомих, восьмих, дев’ятих та десятих класів.

У стінах навчального закладу діти розміщували листівки «Розкидаючи сміття – не забудь рохнути», «Не  спалюйте листя»,  «Не  паліть суху траву, там живуть тварини»; спілкувалися  під час  інформаційних годин «Довкілля починається  з тебе»;  переглянули фільм «Сміття»  та соціальний ролик «Не будь байдужим»;  змагалися в конкурсі плакатів «Збережемо ліс – збережемо природу» та в конкурсі творів на тему «Я  і природа» тощо.

Школярів виховували  не  лише словом – під час лекцій, бесід, виховних годин. Вони засвоювали урок  і за допомогою вірних, надійних друзів  -  мітли, лопати, грабель.

У  ході проекту силами учнів  було  прибрано в Підгайцях громадську зупинку, території біля сільського стадіону, будинку культури, навчально-виховного комплексу та біля пам’ятних знаків, пофарбовано дитячий майданчик.  

У Підгайцівському НВК також проводилася акція зі збору макулатури та пластику «Подаруй сміттю шанс на друге життя». Учнів та вчителів закликали  чисті використані папір та пластикові пляшки не викидати в смітник, а організовувати в кожному класі щоденне сортування цих  відходів в окремі  місткості та в кінці робочого дня здавати  їх в шкільні  пункти  прийому. Зокрема, макулатуру від усіх бажаючих приймала шкільна бібліотека, а для пластикового  непотребу на першому поверсі біля входу в майстерню були розміщені  спеціальні  контейнери. 

Головна мета цієї ініціативи – зберегти чистим довкілля та розбудити  екосвідомість  учнів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.